Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey’de Polis Haftası Kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yılı Polis Haftası Gökçebey’de kutlandı.

Kutlamalar kapsamında Atatürk Anıtında düzenlenen törene; Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Çakar, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin İlçe Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerin temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş çelenk’ini Atatürk Anıtına sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

Günün anlamını içeren konuşmayı İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş yaptı.

Bektaş konuşmasında; “ Polis teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle toplanmış bulunuyoruz.

 Türk polisi Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumayı kendisine daima şiar edinmiş, vatandaşın can mal ve namusunu korumuş, Anayasa ve yasalardan aldığı yetkilerini, halkın sevgisini de arkasına alarak bu güne kadar en doğru ve en etkili şekilde kullanmış ve görevini başarıyla yerine getirmiştir. Milletimizin huzur ve güvenliği için bundan sonra da bu üstün görev sorumluluk anlayışını sergilemeye devam edecektir.

 Vatan, Millet ve Cumhuriyet düşmanlarına karşı göğsünü siper yapan bu görevi yaparken Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı kalan polisimiz bundan sonrada Atasına ve Milletine layık olarak vazifesini sürdürecektir. Bir ülkede her şey, asayişin sağlanması ile ilgilidir.

O ülkede halkın huzur ve güveni sağlanmazsa ekonomideki istikrarı da sağlanamaz. Bunu da sağlayacak olan Polis teşkilatıdır.

 İyi yetişmiş, kararlı, aktif, süratli, nitelikli, gücünü yasalar ve halktan alan Türk Polisi bu hasletleri ile geçmişten bu yana ülkemiz için kötü emeller besleyen dış mihraklar ile onların yerli işbirlikçilerine karşı daima büyük bir caydırıcı güç olmaya ve Cumhuriyetimizin ve Demokrasinin güvencesi olmaya devam edecektir. 

 Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımızın bu anlamlı gününde vatanımızın ve milletimizin birliği ve kutsal görevi uğruna şehit düşmüş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, teşkilatın güzide mensuplarına mesleki ve özel yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Arz ederim.”

Daha sonra polis haftası kutlama etkinliklerinde şiir okuyan Öğrencilere hediyeler verildi.

 

 “TEPRİKLER SULTAN CAFE’DE  KABUL EDİLDİ”

 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173.yılı Polis Haftası Gökçebey’de kutlama etkinlikleri çerçevesinde tebrikler Sultan Cafe’de kabul edildi.

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı,  Bir önceki Belediye Başkanı Vedat Öztürk,İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Çakar, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin İlçe Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerin temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

“BEKTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ”

 

Gökçebey İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş,” Polis Haftası kutlama etkinliklere destek veren başta; Gökçebey Kaymakamı  Ahmet Korkmaz'a, Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, Sultan Cafe’de adına İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz’a ve ilçe esnaflara teşekkür ederim” dedi.  

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1814)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,777 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,055 | Ip Adresiniz: 54.175.5.131 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.