Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İYİ Parti Gökçebey İlçe kongresini yaptı. Başkan Satılmış Aydemir.

İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresini yaparak Satılmış Aydemir Başkanlığında yeni yönetimini belirledi.


Kongre divan başkanlığını Necati Yörükoğlu, Emrullah Erdoğan, Berk Pak, Serhat Yıldırım, Ramazan Doruk.
Saygı ve İstiklal Marşının okundu.   
“İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresine;  İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Ankara Eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Aydın Tümen, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fatma Gülay, Devrek İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, Ereğli İlçe Başkanı Asım Tazegül, Kozlu İlçe Başkanı Kenan Kazan, Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, Kilimli İlçe Başkanı Alim Emre Demiroğlu, üyeler ve misafirler katıldı.

İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanı Satılmış Aydemir,” Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor.  Gökçebey’in sorunlarını yakından bilen ve İlçemizin bütün değerlerine sahip çıkacak yeni bir parti ve İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte kongremizi yapmak için toplandık.  Önümüzde Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri var.  Deneyimli ve tecrübeli kadrosu ile İYİ Parti başta TÜRKİYE olmak üzere Zonguldak’a ve Gökçebey’e hizmet vermeye hazır.  Bizim derdimiz bölmek, parçalamak, dağıtmak değil, bizim derdimiz birleştirmek, kenetlenmek, güçlenmektir, bizim derdimiz halkımıza hizmet etmektir. Kongremiz ülkemize, bölgemize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni  eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

 
İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkan Adayı:  Satılmış Aydemir


Yönetim Kurulu Asiller: Satılmış Aydemir, Gülnur Keleş, Şenol Kocaasrlan, Burhan Aladağ, Fevzi Karagün, Rıfat Aydemir, Tuncay Özsaraç, Aygün Kapan, Fatih Salbaş, Kenan Yasin Öztürk,  Ahmet Benli, Kerim Saygı, Fatma Karadağ, Murat Saymaz, Songül Albuzlu, Kemalettin Danacı, Ayşe Gökmen.


Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Dursun Türkyılmaz, Yeliz Özdemir, Zeynep Biçici,
 Burak Tülübaş, Tuncer Gençoğlu, Elif Kocaarslan, Murat Çetin, Ramazan Bozaklı, Ayşe Aydemir, Hidayet Özçelik, Sabri Bilgin, Fatma Karagünlü, Yavuz Gökmen, Kazım Kulluk, İsmail Hakkı İnam.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.02.2018 10:02:12  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2248)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 387 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,193 | Ip Adresiniz: 3.145.8.42 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.