Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Geldi , Başkan Karcı’yı Hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Geldi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın programları çerçevesinde, Gökçebey Belediyesi Yeni Başkanı İsmet Karcı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Geldi ;”Ziyaretlerimizin amacı gerek halkımıza hizmet noktasında verimliliğin daha üst noktalara çekilmesi anlamında hem tecrübe hem teşkilat belediye ilişkileri meclis çalışmaları ve teşkilat ile ilişkiler ve yürütülen hizmetlerinin kalitesinin daha yükseklere getirmek noktasında katkı sağlamak. Gökçebey Belediyesine ziyaretimiz güzel geçti. Yeni seçilen Başkanımız İsmet Karcı’ya hayırlı olsun diyoruz. Gökçebey’e yapılan hizmetlerin devamını getirecektir.” Dedi.

Belediye Başkanı İsmet Karcı; “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu  Sayın Mehmet Geldi’nin belediyemize nezaket ziyaretinden onur ve memnun olduk. Hedeflediğimiz ve söz verdiğimiz programları tamamlamak için hem yerelde hem genelde çok ciddi çalışmalarımız var inşallah güzel şeyler ortaya çıkacak. Bütün bu çalışmaları inşallah en güzel şekilde partimiz adına milletimiz adına birlikte yapmaya devam edeceğiz.”diyerek Baston hediye etti.


AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Geldi öncülüğünde yapılan belediyedeki toplantıya; Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey İlçe Genel Meclis Üyesi Rahmi  Albuz, İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ ve İlçe Yönetimi katıldı.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.12.2017 21:24:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1966)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 207 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,733 | Ip Adresiniz: 44.206.248.122 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.