Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İYİ Parti Gökçebey Kurucu İlçe Başkanı Satılmış Aydemir Oldu

Yeni kurulan İYİ Parti’nin Genel Başkanı Sayın Bayan Meral Akşener, Zonguldak heyetini kabul etti.
İYİ Parti Genel Merkezinde akşam 17.00’de gerçekleşen ziyarette; İyi Parti Zonguldak il Başkanı sayın Ragıp Bayraktar öncülüğünde, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Batu Müftüoğlu, Sertan Kuzu, Gökçebey İlçe Başkanı Satılmış Aydemir,  Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Asım Tazegül, Çaycuma ilçe başkanı Ahmet Köktürk ve  Alaplı ilçe başkanı Emrullah Erdoğan hazır bulundu.

İYİ Parti’nin Genel Başkanı Sayın Bayan Meral Akşener makamında Zonguldak heyetiyle birer fotoğraf çektirerek, İl başkanı sayın Ragıp Bayraktar başta olmak üzere tüm ilçe başkanlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.


“Aydemir, Gökçebey’de  İyi Günler Görecek”


İyi Parti Gökçebey İlçe Başkanı Satılmış Aydemir; “ Ülkemizde Yeni Kurulan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Bayan Meral Akşener ve  İl Başkanımız Sayın Ragıp Bayraktar tarafından Gökçebey’de İyi Parti Kurucu Başkan olarak şahsımı laik görerek görev vermişlerdir, teşekkür ediyor  ve şahsıma olan güvenlerine laik olacağım” diyerek sözlerine şöyle devam etti.
İyi Parti İlçe Başkanı Aydemir açıklamasında;” Gökçebey’de İyi Parti Kurucu Başkan olarak şahsıma görev vermişlerdir. En yakın zamanda ilçe yönetim kurulumuzu kurarak 2019 tarihinde yapılacak yerel  ve genel seçimlerde Ülke genelinde olduğu gibi Gökçebey’de de iddialı adayla seçime gireceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ülke Genelinde olduğu gibi Gökçebey’de iyi günler görecektir
.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.12.2017 00:28:02  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2604)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 577 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,103 | Ip Adresiniz: 44.213.99.37 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.