Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’E OSB MÜJDESİ

Gökçebey’e yapılacak organize sanayi bölgesi projesi projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylandı.


“HER ŞEY GÖKÇEBEY İÇİN”

Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesi projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü tarafından onaylandığını Belediye Başkanı Vedat Öztürk açıkladı.


Başkan Öztürk açıklamasında; "2014’de, Her şey GÖKÇEBEY İçin yola çıktığımızda hizmet projelerimiz vardı. Biz o günlerde bu hizmet projelerimizi anlatırken bize inananlar bizlere destek verirken inanmayanlar ise kahvehane köşelerinde dedikodu yapıyorlardı. Göreve geldik. 3 yılda yaptıklarımızı anlatacak değilim çünkü yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.  Bugün çok mutluyum. Çünkü Gökçebey’in en önemli sorunu olan İşsizlik, göç’e bir nebzede olsa önüne geçebilme adına 20 yıl önce kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi kurma projemiz  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü tarafından onaylanmıştır. İlçemize hayırlı olsun.


Organize Sanayi Bölgesi kurma projemize destek veren Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sezgin Özdemir’e, Devrek Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye, Devrek TSO Başkanımız Ertan Civak’a, Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’a ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın  Faruk Özlü’ye İlçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.”
dedi.
 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.11.2017 07:15:13  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1876)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 610 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,136 | Ip Adresiniz: 54.226.222.183 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.