Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BELEDİYE BAŞKANLARI OSB İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Gökçebey Çukur mevkie Organize Sanayi Bölgesi Kurulması için Devrek TSO’da Belediye Başkanları bir araya gelerek istişare toplantısı düzenlendiler.

Toplantıya; TSO Başkanı Ertan Civak, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir katılırken, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in toplantıya katılmayışı dikkat çekti. 

 Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir katıldıkları istişare toplantısı ile ilgili yaptıkları ortak basın açıklamasında, ”OSB bölgemizde hayata geçtiğinde işsizliğe ve istihdama çok büyük katkı sağlayacaktır. Buna hepimiz yürekten inanıyoruz. Bunun için de bizler belediye başkanları olarak OSB’nin hayata geçmesi için tüm imkânları seferber edeceğiz” diye konuştular.

Düzenlenen toplantı ile ilgili bilgi veren Devrek TSO Başkanı Ertan Civak ise "Öncelikle bu davetimize iştirak eden belediye başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Devrek ve Gökçebey ilçelerimiz hızla göç vermeye devam etmektedir. İşsizlik oranlarındaki artış istihdamı en önemli sorun haline gelmiştir. Bizler bunun önüne geçmek için belediye başkanlarımızla birlikte istişare toplantısı düzenleyerek istihdamı artırmak ve işsizliğin önüne geçmek için OSB’nin kurulması için kollarımızı sıvamış durumdayız. Geçtiğimiz hafta Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar ve belediye başkanlarımızla birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’yü makamında ziyaret ederek konuyu aktardık Bakan OSB’nin hayata geçirilmesi için gerekli yerlere talimatlarını verdi ve bize de gerekli çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.  Bu bizim için çok önemli bir aşamaydı bakanımıza ve bizleri yalnız bırakmayan milletvekilimiz Özcan Ulupınar’a desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler de gerek oda ve gerekse belediye başkanları olarak çalışmalara hemen başladık. Birkaç gün içinde dosyamızı valimize sunacağız valimizin de desteklerini alarak çalışmalara başlayacağız. Bölgemiz OSB’nin kurulması ile çok daha fazla gelişerek hem istihdam artacak hem de işsizliğin önüne geçmiş hem de bölge bir cazibe merkezi haline gelecektir” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.11.2017 02:14:16  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1613)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 603 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,129 | Ip Adresiniz: 35.168.113.41 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.