Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Öztürk, Allah hepinizi ailelerinize kavuştursun

"Bu vatana asker evlat yetiştirmek bir gururdur" diyen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk asker adayı olan gençlere ve ailelerine yönelik açıklama yaptı.

Başkan Öztürk açıklamasında; “ Tüm yurtta olduğu gibi Gökçebey’de şu günlerde Askere gidecek gençlerimizi uğurluyoruz. Erkeğin hayatındaki en önemli dönemlerinden birisi, askerlik günleridir. Askerlik peygamber ocağı, olgunluğun ve sabrın adresidir. Hepiniz aslanlar gibi bu vatanın bölünmez bütünlüğü için; Devleti, milleti, bayrağımızı, Cumhuriyetimizi koruyacak, PKK terörüne dur demek için mücadele vereceksiniz. Askerlerimize vatani görevlerinde başarılar diliyor, sağ salim gittikleri gibi gelmelerini diliyorum. Bu vatana asker evlat yetiştirmek bir gururdur. Bu gururu yaşadıkları için asker ailelerinin de gururlu olmalarını istiyorum.

Türk kadını kurtuluş savaşımızda, bu ülkenin bağımsızlığını kazanmasında önemli görevler almış, cepheye mermi taşımakla birlikte erkeğiyle birlikte düşmana karşı omuz omuza mücadele vermiştir. Nene Hatunlar, Kara Fatmalar, Halide Edipler bu memleketin, bu vatanın özgürlüğüne kavuşması için mücadele veren kadınlarımız gibi… Vatanımıza dün olduğu gibi bugün de içten ve dıştan tehditler sürmektedir. Sizlerin de bu vatanın müdafaası için gözünüzü kırpmadan mücadele vereceğinize eminim. Allah hepinizi ailelerinize kavuştursun; sağlıcakla gidin gelin.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.08.2017 12:43:57  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1801)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 736 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,798 | Ip Adresiniz: 18.118.200.136 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.