Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Musluba’ın Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Araştırmacı Yazar İsa Muslubaş,”Bu gecenin, Allah’tan başka yar ve yardımcısı olmayan kardeşlerimize huzur ve barış getirmesini yüce Yaradan’dan diliyorum” dedi.


Uslubaş Mesajında;” Kur’an-ı Kerimin nurlu bir urgan gibi insanlığın kurtuluşu için göklerden karanlığın ortasına indirildiği bir Kadir Gecesine daha ulaşmanın ve onu idrak edebilmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Cenabı Hakkın (C.C.) ayetiyle övgüsüne mazhar olan ve içinde geçtiği sureyi de diğer sureler nezdinde bin kat şereflendiren bu güzel gecenin feyiz ve bereketinden Allah bizleri mahrum etmesin.

Gökten meleklerin ve Cebrail Aleyhisselamın saf saf yeryüzünü şereflendirdikleri ve mübarek Ramazan ayının son gecelerinde gizlenen bu müstesna geceyi hakkıyla ihya edebilmeyi nasip etsin Allah cümle Ümmet-i Muhammed’e.

Her yerinde Müslümanların horlandığı ve eziyet gördüğü, dünyanın karanlık bir döneme girdiği bu günler Kadir gecesinin rahmet ve bereketine en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerdir.

Zulmün adaletsizliğin tavan yaptığı, Müslüman coğrafyalarında kan ve gözyaşının sel olup aktığı bu mübarek Ramazan ayında, bu gecenin, Allah’tan başka yar ve yardımcısı olmayan kardeşlerimize huzur ve barış getirmesini yüce Yaradan’dan diliyorum.

Adalet taksiminden mahrum olan dünyanın adaletsizliğe ve zulme gömüldüğü bu dünyada Cenabı Hakk’ın milletimize yeniden eski parlak günlerindeki güç ve kuvvetini geri vermesini diliyorum. Dünyanın her yerinde canı yanan mazlumun koruyucusu olan çelik sinenin sahibi yüce Türk Milletine Allah zeval vermesin.

Ramazanın gidişinin hüznü ile Bayramın gelişinin muştusunu birlikte taşıyan Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik eder, ailece nice huzurlu ve bereketli Ramazanlara erişmenizi yüce Allah’tan (C.C.) niyaz ederim”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.06.2017 04:20:35  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1742)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 549 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,075 | Ip Adresiniz: 3.95.233.107 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.