Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Aksakal’ın, Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Ak Parti Gökçebey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Aksakal, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.


Başkan Aksakal mesajında,  “Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı Ramazan ayının 27. gecesi olan mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız.

Mevla’nın ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğunu müjdelediği, Kulların Rabbine en yakın olduğu bu kutlu Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.


 Faziletleri sınırsız olan bu mübarek geceyi en güzel şekilde geçirmek, bu vesileyle ibadetlerde bulunmak kendi hayrımıza olacaktır. Bu mübarek geceyi, af ve mağfireti bol olan Yüce Rabbimize karşı af dileyerek ve dua ederek geçirmeliyiz. Tüm dünyada zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin bir an evvel yaşadıkları zulümden kurtulmaları için samimiyetle dua etmeliyiz. Barış huzur ve kardeşlik duygularının tüm dünyaya hâkim olmasını Yüce Allah’tan diliyor;
 Mübarek Ramazan ayının incisi olan ve bayramın habercisi niteliğindeki bu gecede; aramızdaki kırgınlıklara, dargınlıklara son vererek, Mevla’nın evi olan kalplerdeki kırıklıkları onarmak en güzel ibadetler arasında yer alacaktır. Bu vesile ile Gökçebeyli  hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kadir gecesini tebrik eder, tüm insanlığın huzura kavuşmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.06.2017 02:37:58  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1936)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 308 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,834 | Ip Adresiniz: 3.236.111.234 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.