Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ŞİFA HAMAMI EL DEĞİŞTİRDİ.

Kiralama usulüyle hizmetlerine devam eden Gökçebey’deki Şifa Hamamı, yenilerek hizmete tekrar açıldı.

Gökçebey Şifa Hamamın işletmecisi geçtiğimiz günlerde el değiştirerek Mustafa Ünal ve Tuncay Ünal tarafından işletilmeye başladı. Şifa Hamamı yenilerek; Kese, masaj, göbek taşı, buharlı sauna, dinlenme kabinleri, soğuk içecek çeşitleri ve parfümleri ile Bayanlara; Perşembe günü saat 09.00 ile 23.00’e kadar ve Erkeklere ise; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 07.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

“ Hamamın Faydaları”
Tarihten bu güne kültürümüzde var olan hamam, bugün geleneksel ve modern olarak yine kültürümüzde yer almaya devam ediyor.  Hamama giden insanların pek çoğu bunu kültür olduğu için değil, keyfine düşkün olduğu için yapıyor. Keyfi ve geleneği bir kenara bırakırsak hamamın ne kadar yararlı olduğunu bilmekte fayda var.

-Beden dinlenir ve zihniniz tüm gün açık olur. Hamamın en önemli yararlarından bir tanesi cildinizdeki ölü derileri atarak yeni deriye kavuşmasını sağlamasıdır.

-Vücuttan ölü deri atıldığı zaman deri daha fazla oksijen aldığı için tazelenme fırsatını bulmaktadır. Hamamlar bugün soğuk algınlığına birebir şifa olarak biliniyor.

-Hamamın içerisine girildiği zaman alınan sıcaklık kan içerisindeki savunma hücrelerinin artmasına yardımcı olarak vücudun mikroplarla baş etmesini sağlamaktadır.

-Hamamın içerisindeki sıcak eklemleri açarak kaslarınızı rahatlatmaktadır. Bu şekilde kas ağrılarını da direk kesmektedir.

-Her mevsim çektiğiniz kas ağrılarınızı bu şekilde tedavi edebilirsiniz. Sinüs tıkanmalarını hamama giderek açabilirsiniz.

-Hamama girdiğiniz zaman burnunuza nüfus eden sıcaklık burnunuzun rahat bir şekilde açılmasını sağlamaktadır.

-Hamama gitmek kanser gibi kötü hastalıkların da önünü kesiyor. Bugün tıpta kanserin ve enfeksiyon gibi hastalıkların yenilmesi için uygulanan buhar tedavisi, hamamda cildinize nüfus edecek buharla birebirdir. Bu nedenle bu hastalığa yakalanmadan önce ya da yakalandıktan sonra hamama gitmelisiniz.

-8.Kilo vermek isteyenler hamama giderek yağ yakımını hızlandırabilir.

Gökçebey Şifa Hamamı herkesin hizmetindedir.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.06.2017 04:18:57  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4969)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,576 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,854 | Ip Adresiniz: 54.210.224.114 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.