Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ALBAYRAK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

İş adamı Hakan Albayrak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan İş adamı Hakan Albayrak," gelişmiş, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel unsuru olan, varlıklarıyla hayatın her alanında cefakarlığı ve fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, sonsuz sevgi, hoşgörü ve vatan sevgisiyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğin şekillenmesinde çok önemli bir rolü olduğunu unutmamak lazım. 

 
Albayrak, “Hayatın en ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren kadınlarımız insanlığın en değerli unsurudur. Ülkemizin tarihi seyrine baktığımızda, Kurtuluş Mücadelemizde cephede savaşan, erkeğine mermi taşıyan Türk kadını cumhuriyetimizin kurulmasıyla birlikte de gereken değeri görmüş ve erkekle eşit olarak temsil edilme hürriyetine kavuşmuştur.
Kadınlarımız, analarımız, bacılarımız ve eşlerimiz olarak geleneksel ve köklü kültürümüzün gereği müstesna bir yere sahip olup, daima şefkatin, fedakarlığın ve özverinin sembolü olmuşlardır. Onları sadece bir günde anmamalı, her zaman saygı ve sevgiyle hak ettikleri değeri vermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevginin, şefkatin ve fedakarlığın simgesi olan kadınlara saygılarımı sunuyorum”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.03.2017 22:11:35  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1874)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 4,329 | Toplam Ziyaretçi: 11,918,607 | Ip Adresiniz: 44.223.42.120 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.