Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY BÜYÜK BİR AİLEDİR.

Gökçebey büyük bir ailedir. Siyasetçilerimiz, resmi kurum ve kuruluşlarımızın amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve derneklerimiz, muhtarlarımız ile bir ve beraberdir. Bu büyük ailenin en büyük parçası ise halktır.

Makam ve mevkiler halka hizmet etmek için vardır. Bunun içinde katılımcılığa, ortak akıla ve istişareye her zaman ihtiyaç vardır.

Gökçebey’in temel sorunları ve bu sorunlarının çözümü adına İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Daire Amirleri, Siyasi partilerin ilçe temsilcileri, Oda ve Dernek başkanları, muhtarlar ve ilçe sakinlerinin katılımıyla Halk toplantısı düzenlenebilir.

Düzenlenecek halk toplantısında, İlçeye yapılan ve yapılacak hizmetler gündeme alınarak değerlendirilebilinir.

Yine, İlçe halkının beklentilerini dinlenebilinir ve beklentiler değerlendirerek ortak akılla hareket ederek çözüm noktasında istikrarlı kararlar alınabilinir.

Dedik ya; Gökçebey büyük bir ailedir. Bu ailenin önce sağlığı, huzuru ve mutluluğu adına Kaymakamlık öncülüğünde en az ayda bir kez olmak üzere halk toplantısı yapılır. Yapılacak toplantılar sayesinde de ilçe de vatandaşların beşeri ilişkileri artarak birlik ve beraberlik daha da kuvvetleneceğine inanıyorum.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.01.2017 00:55:48  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2045)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 790 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,316 | Ip Adresiniz: 44.206.248.122 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.