Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN KARADAĞ GŪVEN TAZELEDİ

2016/2017 Eğitim-Öğretim yılı Gökçebey Ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı için Mustafa İnam çok amaçlı spor salonuna 200’e yakın veli katıldı.

Genel kurula katılanlarının imzalarının alınmasıyla açılış konuşması yapılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla Gökçebey Ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantı başladı.

Başka Hayrettin Karadağ yeniden başkan seçildi.

Buna Göre, Asıl ūye:

Nermin Bozakli, Ayla Görūr, Filiz Aydemir, Elif Ala

Yedekler:

Gūlhanım Tūrkyılmaz, satiye Özsaraç, Cevat Eren, Muala Belketin, Yeliz Kılınç seçildiler.

BAŞKAN KARADAĞ’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI:

Başkanlığa tekrar seçilerek güvenoyu alan Karadağ, teşekkür konuşmasında; “ Dostlar Eğitim Kurumları kapısından her girdiğimde sevgim giderek büyüdü mutluluğum ve huzurum katlanarak arttı. Bu nedenle herkese tavsiyem bu gülen yüzleri görmek için okulumuza hep gelin desteğinizi esirgemeyin. Okul aile birliğimiz ‘Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği’ gereği kurulmuş bir birliktir. Bu yönetmelikte okul aile birliği şöyle tanımlanmaktadır:

•Okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek,

•Veli ile okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek,

•Okulun eğitim ve öğretimle ilgili zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere okullar bünyesinde tüzel kişiliğe haiz olmayarak kurulan bir birliktir. Birliğimizin en temel hedefi; öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri ile Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda yetiştirilmeleri için, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında gerekli işbirliğini yaparak, güçlü ve etkin bir iletişimin kurulmasını sağlamak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmektir. Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimizin Dostlar Eğitim Kurumları velileri olacağına yürekten inanıyoruz. Okul aile Birliği olarak bizlerde görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek tüm öğrencilerimizin kaliteli eğitim almalarına vesile olacağız.”dedi.

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.11.2016 21:01:00  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2443)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 539 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,345 | Ip Adresiniz: 18.226.251.22 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.