Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR: 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI KUTLAMANIN ONUR VE GURURUNU YAŞIYORUZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yayınladığı mesajda;

Cumhuriyetimizin ilanının 93. yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. 19 Mayıs 1919 da Samsun’da başlayan Milli Mücadelenin nasıl kazanıldığını unutmadan; demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve sosyal devlet anlayışını yaşamın her alanında sağlayarak Cumhuriyetimizi daha ileriye götürmek için AK Parti ve biz milletvekilleri olarak görevimizi sonuna kadar gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün özveriyi gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğiz.

Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, el ele barış ve huzur dolu bir Türkiye için gayretlerimizi daha da arttırmaktayız. Ülkemiz, politik, stratejik ve ekonomik bakımdan önemli bir coğrafyada yer almaktadır. Binlerce yıldır bu topraklarda aynı bayrak altında yaşayan insanlar üzerinde planlar yapılmış, her türlü oyunlar oynanmıştır. Ancak, tek yürek olmuş milletimiz sayesinde bu oyunlar boşa çıkarılmıştır.

Türkiye artık her alanda dev atılımlar gerçekleştiren bir dünya devletidir. Türkiye Cumhuriyeti, dünyadaki varlığını eserleriyle kanıtlamıştır ve kanıtlamaya da devam edecektir. Ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda gösterilen başarılar bunun en önemli göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti, önünde AK Parti Hükümetinin önderliğinde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, hak ettiği uygarlık seviyesine ulaşmak için verdiği kararlı mücadeleyi sürdürecektir.

Dünyada, bölgesinde ve içerde çok daha müreffeh, ayakları yere sağlam basan bir Türkiye idealiyle devam ettiğimiz bu yolda milletçe beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel yoktur. Bunları başardığımızda hedefimiz olan 2023’ e daha emin daha güvenilir adımlarla varacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, yüce milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.10.2016 01:06:08  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1821)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 781 | Toplam Ziyaretçi: 11,932,751 | Ip Adresiniz: 3.145.23.123 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.