Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkandan Başkana Ziyaret

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Gebeş,”Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk ile çok eski arkadaşız. Hem meslektaşım hem de değerli ağabeyimdir. Yerel yönetimde bizim kadar deneyimli, tecrübeli ve çalışkan birisidir. Gökçebey’e belediye başkanı seçilmesinde bizlerinde desteği olmuştur. Gökçebey Belediye başkanını bulmuştur. Sayın Öztürk göreve geldiği günden bugüne proje kapsamında yaptığı hizmetlerle Gökçebey’in değişerek büyüdüğünü görmekteyiz. Yine inanıyorum ki önümüzdeki iki yıl içersinde Gökçebey hak ettiği hizmetlerden nasibini aldığını göreceğiz.

Şahsım ile ilgili Gebeş Gökçebey’den aday olacak sözler sadece haddini bilmez birilerinin dedikodularından öteye gerçeği yansıtmıyor. Birileri bu tür dedikoduları ile aramızdaki dost ilişkileri bozamaz. Gökçebey’in çalışkan bir belediye başkanı Sayın Öztürk vardır. Onun başarılı çalışmaları sonucunda Gökçebey gelişerek büyüyen, çağdaş ve yaşanabilir bir ilçe konumuna gelecektir. Sayın Öztürk’ü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. “dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise,” Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Gebeş’in de Çaydeğirmeni beldesine verdiği hizmetleri yakinen takip ediyoruz. Bizler dün olduğu gibi bugünde iki belediye arasında dayanışma içersindeyiz. Bizlerin tek düşüncesi birlikte hareket ederek halkımıza en iyi hizmet etme yolunda var gücümüzle mücadele vermekteyiz.” Diyerek yerel yönetim ve yapılan hizmetler konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Daha sonra Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e güzel bir tablo hediye etti.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.10.2016 23:44:29  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2139)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,573 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,851 | Ip Adresiniz: 3.236.240.48 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.