Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE BİSİKLET DAĞITIMI YAPILDI

Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, çocuk ve gençlere fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılarak sağlıklarının korunması, gelecekte sağlık sistemimiz üzerinde oluşabilecek potansiyel yükün azaltılması için toplumda bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla, ilçemiz ortaöğretim kurumuna eğitim gören aşağıda isimleri yazılı öğrencilere bisiklet dağıtımı yapıldı.

Gökçebey Çok Programlı Anadolu Lisesi Şehit Burak Saraçlı Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl AYTAŞ, Şube Müdürü Muhamet ATLI, Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürlüğü temsilcileri, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ali DANACI, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Vekili Erol ÖZCAN, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl AYTAŞ tören açılışında yaptığı konuşmasında; “Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne yapmış oldukları bu anlamlı destekten dolayı Müdürlüğümüz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Dağıtmış olduğumuz bisikletler öğrencilerimizin sağlıklı yaşamalarına adına yararlı olacağına inancım tamdır. Siz öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin de böyle bir farkındalık oluşturarak bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak gerektiğini düşünüyorum.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.09.2016 01:35:41  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2141)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 36 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,314 | Ip Adresiniz: 3.235.243.45 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.