Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Öztürk’ün Annesi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ankara Başkent Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Üniversitesinde tedavi görmekte olan ve 31.08.2016 Çarşamba günü saat 11.00’de hastanede hayatını kaybeden Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün 88 yaşındaki annesi Gülizar Öztürk 01. 09.2016 Perşembe günü Aile mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Merhume Gülizar Öztürk’ün cenazesine; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Çanakcılar Ailesinden Mehmet Çanakcı, Mihtat Çanakcı, Sezai Çanakcı ve Hakan Çanakcı, İşadamı Celal Ulupınar,

19'uncu Dönem Zonguldak Ali Uzun, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP’li Songül Malkoç, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve ilçe Mekez yönetimi, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Devrek TSO Başkanı Ertan Civak, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr. Hüseyin Uysal, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gökçebey eski Belediye Başkanı M.Zeki Kılınçarslan, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Devrek ve Gökçebey Belediyespor oyuncuların yanı sıra ile çok sayıda Zonguldak ve Gökçebeyli vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesi hayatını kaybeden Gülizar Öztürk için evinin önünde Kuran-ı Kerim okundu. Cenaze daha sonra Uçburgu Mahallesi Merkez Camisine getirildi. Öztürk’ün cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Üçburgu Aile Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. Bizde, Merhume Gülizar Öztürk'e Allah-tan rahmet, geride kalan aile fertlerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.09.2016 23:25:02  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2884)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,864 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,142 | Ip Adresiniz: 54.159.116.24 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.