Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY HALKINDAN KAYMAKAM BİLGİN’E SEVGİ SELİ

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin tahliyesi ile birlikte görevi iade  edildi. Bilgin'i tahliye edildiği Kastamonu Cezaevinin önünde ailesi, yakınları tarafından karşılandı. Gökçebey hükümet konağının önünde ilçe halkının adeta sevgi seliyle karşılandı.

Kaymakamlık binası önünde vatandaşlara seslenen Kaymakam Bünyamin Bilgin, “Sevgili kardeşlerim sizleri sevgi, saygı ve büyük bir muhabbetle selamlıyorum. Beni çok duygulandırdınız. Ben bu megafonu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından arabamın bagajına koymuştum ve bütün ilçe başkanlarımıza da muhakkak megafon bulundurmaları tavsiyesinde bulunmuştum. Eğer bir kez daha hain bir darbe girişimi olursa halkımızla daha kolay iletişim kurmak için hazır bulunduruyordum. Kullanmak bu güne nasipmiş. Üzerime atılı olan suçlar, ‘Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, darbeye teşebbüs, hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs ve iş yapamaz hale getirmeye teşebbüs ve silahlı terör örgütüne mensup olmak’ olarak belirtildi” dedi.

“DARBE GİRİŞİMİ GERÇEKLEŞMİŞ OLSAYDI, BEN YİNE GÖZALTINA ALINMIŞ OLACAKTIM”

15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin başarılı olması halinde yne de gözaltına alınacağını belirten Kaymakam Bilgin, “İşin ilginç tarafı eğer darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı, Allah’a şükür gerçekleşmedi, ben yine gözaltına alınmış olacaktım. Darbe girişiminin gerçekleşmemesi için çok büyük çaba sarf ettik, gayret gösterdik. Ancak ben yine tutuklandım. Yine bu meydanda tuttuğumuz demokrasi nöbetlerinden birisinde sizlere ‘Bu tiip durumlarda büyük ya da küçük kazanmaz. Allah kimin yanındaysa o kazanır’ demiştim. 10 Ağustos tarihinde açığa alındım, 12’sinde gözaltına alındım ve bir hafta boyunca gözaltında kaldım. 17 Ağustos tarihinde tutuklandım, 27’sinde de Kastamonu’ya sevk edildim. Allah’a şükürler olsun, bugün tutukluluğum ortadan kalktı ve yanlıştan dönüldü. Devletimize, milletimize, destek verenlere, mektup gönderenlere, mücadele edenlere ve dua edenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

“BUNDA DA BİR HAYIR VARDIR, YANLIŞTAN DÖNÜLMÜŞTÜR”

Makam ve mevkilerin kendisini asla değiştirmediğini ve değiştirmeyeceğini belirten ve makam için kimseyi karalamadığının da vurgusunu yapan Kaymakam Bilgin, “Kardeşlerim, yerlerin ve göklerin yegane sahibi Allah’tır. Mülk ve saltanat sadece Allah’ındır. Allah dilediğini aziz, dilediğini de zelil eder. Makamlar Allah’tandır ve nasiptir. Makam hiçbir zaman beni değiştirmedi ve değiştirmeyecek. Makam ve mevki sahibi olmak için kimseyi karalamadık. Makamlar Allah’tandır, dilerse verir dilerse vermez. Ben 17 Ağustos itibariyle tutuklu bulunuyordum. Allah istemezse yaprak bile kıpırdamaz. Bunda da bir hayır vardır, yanlıştan dönülmüştür. Dost ve düşmanlarımız ayırt edilmiştir. Sizlere çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun. Darbe girişimi sebebiyle hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah böyle bir acıyı bir daha ülkemize yaşatmasın” şeklinde konuştu. Kaymakam Bünyamin Bilgin’in konuşması sık sık vatandaşlar tarafından alkışlarla kesildi. Vatandaşlar daha sonra Kaymakam Bilgin’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.09.2016 03:00:05  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3606)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 571 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,097 | Ip Adresiniz: 3.229.122.112 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.