Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Şehit ateşi Çaycuma'ya düştü! Baba evinde yas var!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Kerim Keçeci’nin Zonguldak'taki babaevine ateş düştü.

Çaycuma ilçesine bağlı Yeniköy'de yaşayan 22 yaşındaki şehidin babası Naim ile annesi Feruzan Keçeci’ye acı haberi, Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi ve askeri yetkililer verdi.

Şehit Keçeci’nin baba ocağına Türk bayrağı asıldı, büyük üzüntü yaşayan ailesine akrabaları ve komşuları taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin fenalaşan bazı yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehidin amcası Bayram Keçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesinin çocuklarından 3 gündür haber alamadığını ve bunun tedirginliğini yaşadıklarını söyledi.

Şehidin anne ve babasını "Görevdedirler, dertlenmeyin" diyerek teskin etmeye çalıştığını anlatan Keçeci, şunları kaydetti:

"Bu sabah şehidin babası olan kardeşimle Saltukova merkezde bir çay bahçesinde oturuyorduk. Orada da bana oğluna ulaşamadığını söyledi, hatta birkaç kez yanımda aradı. Ben de 'Uyuyorsa rahatsız etme' dedim. Kısa bir zaman sonra köyümüzün muhtarı kendisini aradı ve acı haberi öyle öğrenmiş olduk. Şehidimiz, eğitiminin ardından bir ay önce Şemdinli’de göreve başlamıştı."

Bu arada, şehidin abisi Mustafa Keçeci'nin de Hakkari merkezde uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.08.2016 21:25:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2011)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 205 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,731 | Ip Adresiniz: 54.166.234.171 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.