Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN GEBEŞ ''TÜM DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERİYORUZ''

Çaydeğirmeni Belediye Başkan Satılmış Gebeş, millet iradesine yapılan darbe girişiminin ilk anından itibaren vatandaşlarla birlikte meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Devrek Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, millet iradesine, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür etti.

“DİMDİK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletin kararına, iradesine yapılan bu saldırının amacına asla ulaşamayacağını ifade eden Başkan Gebeş, “Milli iradeye yapılan bu saldırı sadece hükümete değil, aynı zamanda Türk Milletine yapılmıştır. Bunun karşısında millet olarak dimdik durduk ve inşallah durmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin 81 vilayetinde insanımız ayakta. Milletimiz, kendisine kast edenlere hak ettiği dersi verecektir. Böyle bir dava için iradesine, ülkesine, Cumhurbaşkanına sahip çıkan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duruşumuz aynı zamanda zalimlere, darbecilere, Türkiye’deki milletin yoluna çıkan teröristlere, kan dökücülere mesaj olsun” diye konuştu.

“DEMOKRASİ NÖBETİMİZ DEVAM EDECEK”

Madalyonun bir yüzünde hainler, teröristler olduğunu, diğer yüzünde ise asil Türk milletin olduğunu vurgulayan Başkan Gebeş, şunları söyledi: “Demokrasi nöbetimiz devam edecek. Cumhurbaşkanımız meydanlardan artık çekilebilirsiniz demeden meydanlardan çekilmeyelim. Vatan hainlerine karşı ilk günden beri dimdik ayakta duran kahraman milletimizi, tekrar tebrik ediyorum. Organizasyonu yürüten tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.07.2016 03:54:41  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2106)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,487 | Toplam Ziyaretçi: 11,939,723 | Ip Adresiniz: 18.116.118.244 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.