Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM BİLGİN, GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

15 Temmuz Cuma akşamı Ülkemize yapılan darbe girişimi tüm yurtta olduğu gibi Gökçebey İlçesinde de halk tarafından da çok ciddi bir tepki ile karşılandı.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin BİLGİN, Devrek İlçe Jandarma Komutanı Serkan KOPARAN, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Emniyet Amiri Ferdi KUYU, Bakacakkadı Karakol Komutanı Çetin AYDEMİR, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin ÖZDEMİR, Gökçebey Ak Parti İlçe Başkanı Lokman AYDIN, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi ALBUZ ile beraber Bakacakkadı Merkez camisinde öğle namazı öncesinde şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu.

Halkın tüm demokratik kurumlarıyla birlikte sandık ve demokrasiye sahip çıkıldığını belirten Kaymakam Bünyamin BİLGİN,” Darbe girişimine direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize, TSK' nın şerefli Ülkemizde meydana gelen hain saldırılara milletçe tepkimizi göstermek, bir ve beraber olduğumuzu bir kez daha kanıtlamak üzere birlik ve beraberlik “mesajı verildi.

Mensuplarına gönül dolusu teşekkür ederek, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyduklarını “belirterek Kaymakam BİLGİN, ‘’Bizler, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz" mesajı verildi. Hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa dilediklerini, milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız" dedi.

“Millet eğilmez Türkiye yenilmez.”

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK ise,” Ülkemizde ve ilçemizde yaşayan herkes o kadar kutsalsınız ki bu ülkenin, bu memleketin gerçek sahibi sizlersiniz. Asıl olan sizsiniz. Önünüzde saygı ile eğiliyorum. 15 Temmuz akşamı Ülkemizi bölmek isteyen hainler karşısında birlik ve beraberliğinizle dik durarak Türk'ün gücünü en iyi şekilde gösterdiniz. O hainlerki sizlerin temsilcisi, milli iradenizin temsilcisi olan başkentimiz Ankara’daki TBMM ‘mizi devletimizin kabesini bombalayacak kadar gözü dönmüş vatan hainleridir. Üstelik sizin helaliniz olan sizlerin vergileri ile düşmana karşı kullanılacak olan jetlerinizle sizin iradenizin kalbini bombalama cüretinde bulundular. Bu ülkede ihtilal yapmaya kalktılar. O gözü dönmüş teröristlere sesleniyorum kimsiniz siz, kimin askerisiniz, kime itaat ediyorsunuz. Demokrasimize yapılan bu darbe girişimini nefretle kınıyorum. Hükümetimizin ve demokrasimizin her zaman yanındayız.

Bu ülke için milletimiz için şehit olan askerlerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum onlar bizim kutsalımızdır. Ruhları şad olsun.

Devletimiz ve siz milletimiz ilelebet bağımsız olarak özgür olarak kalacaksınız buna yürekten inanıyorum.”dedi.

Daha sonra Gökçebey merkezinde esnaf gezileri yapıldı.

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.07.2016 23:48:11  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2558)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 756 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,818 | Ip Adresiniz: 3.131.13.194 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.