Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP-AKP VE MHP GÖKÇEBEY İLÇE BAŞKANLARINDAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gökçebey CHP, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kutlama mesajı yayımladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Oktay , “Bayramların, sevgi ve kardeşliğin pekişmesinde katkısı büyüktür” dedi.

Başkan Oktay mesajında; “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günlerdir. Milletimiz her ramazanda olduğu gibi yine bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleriyle göstermiştir. Bir yandan çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara el uzatırken diğer taraftan da dünyanın değişik yerlerinde sıkıntı içerisinde bulunan insanlarının yardımına koşmuştur. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır.

Bu anlamlı bayramın Gökçebey halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor,sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."

Aydın’ın Ramazan Bayramı kutlama Mesajı:

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların huzur ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı en önemli günler olduğunu” belirten Aydın Mesajında,” Ramazan ayının ardından gelen bayramın barışın habercisi olarak dile getirdi. Bayramların birlikteliğin yanı sıra dargınların barıştığı ve kucaklaştığı önemli günlerden birisi olduğunu vurgulayan Yurdunuseven, “Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımız, kimsesizleri ve hastaları ziyaret ederek onları sevindirip, çok yoğun insani duygular yaşamamıza vesile olur.

Bayramlar, milli ve dini duyguların inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan bayramının Gökçebeyimize, ilimize, ülkemize, ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Karademir’den Ramazan Bayramı Mesajı:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gökçebey İlçe Başkanı Sezgin Karademir, bayramların toplum hayatında eşsiz bir yeri olduğunu söyledi.

Başkan Karademir, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların,örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gökçebey’li hemşerilerim olmak üzere tüm Türk-İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayramı’nın Gökçebeyimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum."

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.07.2016 02:20:53  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1950)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,865 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,143 | Ip Adresiniz: 44.222.169.53 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.