Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR, TOKİ BAŞKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜ.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Bakacakkadı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cumhur Kalaycı ve Zonguldak Bahçelievler Muhtarı Bülent Tüzün ile birlikte TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlimiz ve ilçelerimizde Toplu Konut Projeleri hızlı bir şekilde devam etmektedir. Başkanımızdan İlimizde ve ilçelerimizde devam eden TOKİ projelerinin son durumu ile ilgili bilgi aldık.

Bakacakkadı Belediye Başkanımız ile birlikte 2. Etap TOKİ konutları yapılması talebimizi TOKİ Başkanımıza ilettik. Bakacakkadı Beldemizde oturan vatandaşlarımızdan TOKİ konutları için çok sayıda talep alıyoruz. Bakacakkadı Beldemizde TOKİ 1. Etap projemiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Ayrıca emekliler için de Bakacakkadı Beldemizde konut talebi var 1. Etapta 250 konut yapılmakta olup, 2. Etap konut yapılması için başkanımız gerekli çalışmaları başlatacağı sözünü verdi.” ifadelerine yer verdi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.06.2016 02:14:10  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2182)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 750 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,040 | Ip Adresiniz: 3.239.119.159 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.