Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK, HAYIRLI RAMAZANLAR

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ramazan Ayı Olması Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

Ramazan ayının Milli Birlik ve Beraberlik duygusunun pekiştirdiğini belirten Başkan Öztürk,”Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu manevi Ramazan Ayı’nın herkese hayırlara vesile olmasını”diledi.

Başkan Öztürk,”Ramazan; Allah’a olan kulluk şuurunu derinden hissettiğimiz, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir aydır. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu manevi Ramazan Ayı, geçmişimizi muhasebe ederek, kendimizi kötülüklerden ve haramlardan uzak tutarak, hayra ve kalıcı mutluluğa yönelerek çok iyi değerlendirelim.

Yapacağımız hayır ve ibadetlerle Allah’ın rızasını kazanmaya, iyi ve güzel davranışlarımızı arttırarak, geçici ve kötü şeyleri de terk ederek on bir ayın sultanı Ramazan ayını en iyi şekilde geçirelim. Belediyemiz olarak Ramazan ayı içinde etkinliklerimiz olacaktır. Ramazan ayının Gökçebey’li hemşerilerime İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.06.2016 00:41:13  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2002)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 487 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,777 | Ip Adresiniz: 3.91.8.23 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.