Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY HALK EĞİTİM MERKEZİ’NİN YILSONU SERGİSİ

Gökçebey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde devam eden kursiyerlerin Kırkyama, Resim, Nakış, İğne Oyası, Ahşap Boyama, Ebru ve Seramik Boyama gibi değişik dallarda yapmış oldukları el emeği göz nuru eserler Belediye aile Çay Bahçesi düğün salonunda açılan sergide görücüye çıktı.

Hafta sonuna kadar açık kalacak olan serginin açılışına, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Yavuz, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çanakcılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Mihtat Çanakcı, Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Nuray Yiğit, İlçe Hastanesi Başhekimi Dr.Levent Eskici, İlçe Tarım Müdürü Sevim Küçükbekir, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Gülizar Mete ve kursiyerlerin yanı sıra vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunduktan sonra Sergi açılış konuşması İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal tarafından yapıldı.

2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı kurumumuz tarafından Genel, Mesleki ve Teknik kurslardan 112 kurs açılarak 2536 kursiyere ulaşılmıştır.

Bunlar dışında; Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) projesi ile İlçe Kaymakamlığımızın adına açılan ‘ Kırsal Turizm Etkinlikleri’ kursumuza 17 kursiyer katılmıştır.

İŞKUR ile ‘UMEM’ işbirliği protokolü kapsamında ‘ Etlik Tavuk Yetiştiriciliği ‘ kursu açılarak 20 kursiyer istihdam sağlanmıştır.

Kurumumuz tarafından açılan Giyim ve El Sanatları Teknolojisi kapsamında 13 kurs açılmıştır. Kursiyerlerimiz, kurslarda başarı göstererek belgelerini almışlardır. Bir yılın El Emeği, göz nuru ürünleri bugün bizlerler paylaştıkları için kursiyerlere ayrıca teşekkür ederim.

Kurumum adına, buradan emeği geçen başta İlçe Kaymakamımız Bünyamin Bilgin’e, Gökçebey Belediye Başkanlığına ve çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve çalışanlarına, Faaliyetlerde proje ortaklarımıza, Proje okullarımıza, kamu kurum ve kuruluşlara, Gökçebey Halkına, teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Başta kurs öğretmenleri olmak üzere kursiyerleri ve ailelerini tebrik ediyorum, Bizleri böyle bir günde yalnız bırakmayan sizlere teşekkür eder, saygılarımı arz ediyorum.” Dedi.

2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan el sanatları kurslarının, Yıl Sonu Sergi açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çanakcılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Mihtat Çanakcı, Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu birlikte kesti.

Ve daha sonra Kursiyerler tarafından yapılan El Sanatları sergisini tek tek gezerek usta öğretici ve kursiyerleri kutlayan İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin,” Başarılı çalışmalarınızın devamı bekliyoruz” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.05.2016 19:29:27  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2394)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 27 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,898 | Ip Adresiniz: 3.133.161.153 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.