Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Okul Aile Birliğine Destek İçin Pilav Günü

Gökçebey Orta okulu Aile Birliği 24.05.2016 Salı günü okulun bahçesinde, dayanışma, birlik ve beraberlik günü için pilav günü düzenledi.

Düzenlenen pilav gününe; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, Mal Müdürü Kadir Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Orta Okul Müdürü Mahmut Bulut, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Okul Aile Birliği Başkanı Hayrettin Karadağ ve yönetimi, daire amirleri, öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İlçe Kaymakamı Bilgin, Belediye Başkanı Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaş, Okul Müdürü Bulut, Öğrenciler, Veliler, Öğretmenler ve vatandaşlar hep birlikte Pilav, gözleme, ayran ve tatlı ikram edildi.

GÖKÇEBEY ESNAFLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Okul Aile Birliğine maddi gelir sağlamak, dayanışma, birlik ve beraberlik pilav günü düzenlediklerini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Hayrettin Karadağ,” Yaptığımız pilav günü etkinliğine yoğun katılım sağlanmış olup amacına ulaşmıştır. Bizlerin yapmış olduğu bu etkinliğe maddi-manevi destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fazıl Aytaş’a, İlçemizin yüz akı olan Çanakçılar Şirketler Grubuna, İlçemiz esnaflarına, Okul müdürümüz Sayın Bulut’a, öğrenci velilere teşekkür ediyoruz.”

*

*

*

*

*

*

*

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.05.2016 15:28:56  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2300)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 960 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,250 | Ip Adresiniz: 3.229.124.236 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.