Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Karademir’in ,Berat Kandili Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey İlçe Başkanı Sezgin Karademir, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Karademir mesajında; “Müslümanları adeta her yandan çevreleyen sorunların çözüm bulması, zulüm sebebiyle akan gözyaşlarının dinmesi, fıskın, fitnenin ve fesadın son bulması, bu mübarek gecede hepimizin niyazı olmalı, huşu içerisinde semaya açacağımız ellerimizle kurtuluşu murat etmeliyiz.

Şüphesiz, nefislerimizi terbiye etmeye belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu geceyi bir fırsat bilip, Berat’ın affedici manası ve mesajlarıyla bir an önce silkinmeli ve kendimize gelmeli, özümüze dönmeliyiz. Kötülüklerden ari olmak, dünyevi heva ve heveslerden uzak durmak, inananların üzerinde oynanan bozguncu oyunlara, bölücü ve yıkıcı emellere karşı durmak, hepimizin başlıca sorumluluğu olmalıdır.

İnsan ilişkilerinde iyi niyetin yerine dostluk ve kardeşliğin hakim olması, mağdur olan yakınlarımıza yardım elinin uzatılması, onların bulundukları durumun daha da iyi anlaşılması açısından bir fırsattır. Berat Kandili günahtan sevaba dönüştür ve herkes tarafından son derece iyi anlaşılması gerekmektedir. Yüce Rab’bimden Berat Kandili’nin, Gökçebey ve İslam dünyasında hayırlara vesile olmasını diler, tüm Karamanlılı hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.05.2016 08:23:46  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1931)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 782 | Toplam Ziyaretçi: 11,935,069 | Ip Adresiniz: 18.117.91.153 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.