Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey’de 19 Mayıs Kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gökçebey hükümet konağında düzenlenen törenle kutlandı.

Törene; Gökçebey İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı temsilen Hamdi Çakır, Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, İlçe Emniyet Amiri Vekili Ferdi Kuyu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Keskin, askeri erkân, Öğretmenler- öğrenciler, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, Sivil toplum Örgütlerin temsilciler katıldı.

Hükümet konağı meydanındaki Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Keskin tarafından çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Keskin,”19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a ayak bastığı, aziz milletimizle birlikte bağımsızlık ve özgürlük yürüyüşünü başlattığı gündür.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu cennet vatan üzerinde kurulan, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine emanet edilmiştir.

Türk Milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en yüce görevidir. Gençlerimiz, 19 Mayıs ruhuyla birlikte istiklalimize ve geleceğimize, Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaktır. Çünkü istiklal şuuruyla yetişmiş olan gençlerimiz, geleceğimizin de sembolü ve güvencesidir.

Türkiye’nin geleceği, Milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerindedir. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

19 Mayıs sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri; Gökçebey İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı temsilen Hamdi Çakır, Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, İlçe Emniyet Amiri Vekili Ferdi Kuyu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Keskin tarafından verildi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

15-19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinliklerimizi Gençlik yürüyüşü ile sona erdi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.05.2016 04:28:49  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2376)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 606 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,412 | Ip Adresiniz: 3.145.15.205 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.