Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KADINLARDAN BAŞKAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gökçebey Belediyesinin çalışmalarını takdir eden Çay Mahallesi kadınları, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Bayanlar; “Sayın Başkanım Belediyenin yapmış proje kapsamında hizmetlerinizi görüyoruz. Yaptığınız başarılı çalışmalar nitecisinde ilçemiz her gecen gün değişerek büyümektedir. Mahallemizde bulunan içkili mekânların başka bir yere taşımanız bizim mahallemize vermiş olduğunuz en güzel hediyelerden bir tanesidir. Bizler her zaman çalışan belediyemiz ve sizlerin yanınızdayız. Sizlerden Allah razı olsun. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz.” Diyerek teşekkür ettiler.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk;” Öncelikle nezaket ziyaretinizden memnun oldum. Bizler göreve gelmeden önce Gökçebey’in birikmiş sorunlarını analiz ettik sonra bu sorunların çözümü konusunda hizmet projesi üretip bir kitapta toplayarak seçim çalışmalarımızda siz değerli hanımefendilere dağıtmıştık. İki yıl içinde Belediye olarak Gökçebey’e yaptığımız hizmetleri görüyorsunuz. Hizmet projelerimiz hızla devam ediyor. Bu yıl alt yapı çalışmalarımızı bitirmeyi tamamlıyoruz. Gelecek yıl ise üst yapı çalışmalarımızla Gökçebey’in nasıl bir yaşanacak ilçe konumuna geldiğini hep beraber göreceğiz. Mahalle arasında ise içkili mekanların sizleri ne kadar rahatsız ettiğini bildiğimiz için onlara başka bir yer göstererek mahalle arasından kaldırdık. Bizler ilçeye hizmet verirken sizlerin desteğini görmek beni çok mutlu ediyor. Şirin ilçemiz adına yapacak daha çok hizmetlerimiz var.” Dedi.

.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.04.2016 14:47:20  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2140)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 323 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,849 | Ip Adresiniz: 52.205.218.160 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.