Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Aytaş,” Benim Yuvam Grubuna” Teşekkür Etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında 15 yıldır gönüllü çalışan’ Benim Yuvam Grubu ‘ Sivil Toplum Örgütü, Gökçebey Namazgâh Köyü İlköğretim Okulu’na geldiler.

Funda Dicle öncülüğünde ‘Benim yuvam Grubu’ Sivil Toplum Örgütünü,Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Namazgâh Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenleri, Köy Muhtarı ve köy sakinleri karşıladı.

Benim yuvam Grubunda gönüllü çalışanlar gençlerin ‘köy okullarını yenileme ve destekleme’ projesi kapsamında Manisa Soma Köseler ve Arpadere köyünde yapılan çalışmanın üçüncü durağı Namazgâh Köyü İlköğretim Okulu.

Namazgâh Köyü İlköğretim Okul’unda badana-boya, Elektrik, perde gibi ihtiyaçların yanı sıra çocukların kütüphanesi, anasınıfı araç-gereci yenilendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş,” İstanbul’dan gelerek ilçemize bağlı Namazgâh İlköğretim Okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayan Benim Yuvam Grubuna şahsım ve eğitim camiası olarak teşekkür ediyorum” diyerek plaket ve baston hediye etti.

Namazgâh Köyü hanımefendileri İstanbul’dan gelen Benim Yuvam grubuna yöresel ev yemekleri, sıcak ve soğuk içecekler ikramında bulundular.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.04.2016 13:52:17  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2543)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 607 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,133 | Ip Adresiniz: 3.229.122.112 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.