Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY'DE POLİS HAFTASI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Gökçebey’de tören düzenlendi.

Gökçebey Hükümet konağının önündeki Atatürk Anıtı önünde başlayan törene; İlçe Jandarma Bölük Komutanı Onur Şahbaz, Belediye Başkanı Vedat Öztürk,İlçe Emniyet Komiser Yardımcısı Riza Aydoğan, Komiser Yardımcısı Nusret Köseoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Eskici, MHP İlçe Başkanı Sezgin Karademir, Ali Gücük ve Sabahattin ve emniyet ekipleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende İlçe Emniyet Komiser Yardımcısı Nusret Köseoğlu tarafından Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakıldı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Komiser Yardımcısı Nusret Köseoğlu, şunları söyledi: “Bugün Türk Polisi olarak 171. Kuruluş yıl dönümümüzü kutlamanın gurur ve kıvancını yaşıyoruz. Bu sevincimizi birlikte paylaşma nezaketi gösteren sizlere, şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatım adına saygı ve şükranlarımı sunarım.

Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak gibi çok önemli ve hayati bir görev üstlenmiştir.

Teşkilatımız bu görevi yerine getirirken, vatandaşlarımızın yardımına her zaman ihtiyaç duymaktadır. Polis vatandaş diyalogu ne kadar iyi olursa başarıya o denli ulaşacağının bilinmesi gerekmektedir. Halktan kopuk bir görev anlayışı ile başarılı olmak mümkün değildir.

Türk polisi çağdaş ilkelerin kullandığı araç-gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinerek , dünyada ortaya çıkan gelişmelerle paralel olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için proaktif düşünceyle sonuçlardan etkilenmek yerine olaylar olmadan önce olasılıkları düşünüp planlı bir şekilde harekete geçerek önleyici polislikle , kendini yenilemiştir.

Türk polisi artık profesyonel güvenli kapsamında inovasyon sürecini iyi bir şekilde kullanarak, teknoloji ve bilginin toplumsal faydaya dönüştürülmesi noktasında halkın güvenlik ve polis hizmetini en ekonomik ve en kısa sürede alması için bilişim sistemlerini etkin bir şekilde kullanmaktadır.

Bir devlet her kurumun devamlı kendini geliştirerek ahenkli bir eş güdüm içersinde kusursuz çalıştığı kadar güçlüdür. Teşkilatımızın bu konuda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir parçası olmanın gururu ve bilinci içersinde en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.

Bu mutlu günümüzde Devletimizin ve milletimizin selameti uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle anarken halen görevde olan teşkilat mensuplarımıza görevlerinde sağlık, başarılar ve mutluluklar dilerim. Sizleri İlçe Emniyet Amirliğimizin personeli adına en derin saygılarımı sunarım.” Dedi

Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğinde ziyaretler kabul edildi.

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.04.2016 16:26:25  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3034)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 422 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,484 | Ip Adresiniz: 52.15.71.15 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.