Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BABA MESLEĞİNİ YAPIYORUZ

Devrek Pınar Orman Ürünleri işletme sahibi Ercan Kalincik’i ziyaret ettik.

Baba mesleğini yapıyoruz” diyen Ercan Kalincik,” 1975 yılında babam Necati Kalincik tarafından Devrek İlçesinde kurulan Devrek Pınar Orman Ürünleri, kuruluşundan bu yana orman ürünleri sektöründe her gün gelişerek faaliyet göstermekteyiz.

1993 yılında işin başına getirildim. 2002 yılında aile şirketi kurduk. Firmamız yöneticileri aile üyelerimizden oluşmuştur ve her yeni üyemiz müşterileri yelpazemizi genişletmiş ve eski müşterilerimizde güler yüzlü görüşmelerle çalışmalarına devam ediyor.

Devrek ve Yeniçağ firmamızda 61 kişi çalışmaktadır. Devrek’te şuan yapımı devam eden üçüncü üretim tesisi Nisan ayının sonunda faaliyete geçecektir. O zaman işçi sayımızda da artış olacaktır. Günümüzde yurtiçi ve dışındaki müşterilerimize en kaliteli ürünleri kıyaslanamayacak fiyatlarla sunmayı başardık. Bunun sebebi ise kereste konusunda aracılık (al-sat mantığı) ile çalışmayıp imalat yapılacak tomrukları yöre ormanlarından kesilmiş bölgedeki orman işletmelerinden en kaliteli tomrukları alarak ürünün tomruk halinden kalas ve tahta olana kadarki her aşamasında var olmasından kaynaklanmaktadır.

Firmamız en kaliteli tomrukları alarak en kaliteli ve gerçek ölçülere uygun şekilde işlenmesini sağlayarak değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Türkiye’nin en büyük orman ürünleri işleme çalışma bölgesinde yıllar boyunca yer almaktayız, firmamız geleceğe daha da emin ve hızlı adımlarla yürümeye ve hedef çıtasını her geçen gün başarıyla yükseltmeye devam etmektedir.

Yurt içi ve Yurtdışı Çalışıyoruz.. Türkiye ve diğer ülkelerle yıllardır çalışmalarımız devam etmektedir. Gerek ithalat gerekse ihracatlarımızın hızla ve güvenle devamının yurt içi satışlarımızda da büyük etkisi vardır. Mobilya sektörü üzerine ham madde üretiyoruz.”

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.03.2016 20:39:50  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2838)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 221 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,027 | Ip Adresiniz: 18.223.107.149 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.