Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Çanakkale Zaferin 101.Yılı Kutlama Etkinlikleri Gökçebey İmam -Hatip Lisesinde Devam Etti.

Türk tarihinin önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 101.Yıl dönümü kutlama etkinlikleri Gökçebey hükümet konağında yapılan çelenk töreniyle başlayıp, İmam –Hatip lisesinde devam etti.

Kutlama etkinlikleri; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, İlçe Yazı İşleri Müdürü Nuray Yiğit, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Mal Müdürü Kadir Çelik, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sevim Küçükbekir, Öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Okul Müdürü Muhammet Pirpir, Okul Müdür Yardımcısı Şahin Kazak, Edebiyat Öğretmeni Lütfi Çelik, Türkçe Öğretmeni Ufuk Depe ve Latife İnal, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ersin İnal, İngilizce öğretmeni Muhammet Baysal, ve Müzik Öğretmeni Zeynep Sertkaya ve okul öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi Fotoğrafları ve savaşı maketlerinden oluşan sergi İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş tarafından şehit ailelerine plaket verildi.

Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etmesiyle Çanakkale Zaferi’nin 101.Yıl dönümü kutlama etkinlikleri sona erdi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.03.2016 23:52:21  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2456)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 633 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,439 | Ip Adresiniz: 3.147.103.8 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.