Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’İN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR

Vedat Öztürk Gökçebey belediye başkanlığı görevine talip olduğunda umutsuzluğa kapılsaydı eğer, bugün Gökçebey’de hiçbir şey değişmezdi, değişemezdi.

Göreve geldiğinde “YAPILAMAZ- DEĞİŞEMEZ ” denilen şeylerin, tüm olumsuz koşullara rağmen yapılabileceğini, değişebileceğini gösterdi.

Başkan Öztürk; okullarıyla, sağlık tesisleriyle, yeşil alanlarıyla park bahçe ve yollarıyla, medeni dünyanın ihtiyaç duyduğu bütün gereksinimlerini kazanmış,  güvenli, tertemiz, herkesin birbirine saygı duyduğu, insanların ve özellikle çocukların sosyal imkânlarla donatılmış tesislerde vakit geçirdiği bir Gökçebey için çalışmalarına hızla devam ediyor.

“GÖKÇEBEY DEĞİŞEREK BÜYÜYOR”
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı açıklamada,” Kuşkusuz Gökçebey’in problemleri bitmiş değil. Bunun farkındayız. Bu problemleri çözmek için her günümüz mücadele ile geçiyor. Ancak şuna tüm kalbimle inanarak söylüyorum ki ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmedik. Her gün, bir önceki günden daha fazla çalışıyoruz. Geçmişe takılmadığımız gibi, kendi başarılarımıza da takılıp kalmıyoruz.

Dürüst çalışmanın ve verilen sözleri tutmanın karşılığında elde edilen güvenin, bizler için en önemli sermaye olduğuna inanıyoruz. Planlı programlı çalıştığımız, attığımız her adımı iyi hesapladığımız için bugüne kadar önümüzü net görmeyi ve doğru kararlar almayı başardığımızı biliyoruz. 

Bu birlik ve beraberlik, bu dikkat ve hassasiyet, bu kararlılık ve ciddiyet içerisinde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Sizden aldığımız güçle, sizden aldığımız destekle yürümeyi sürdürüyoruz.
Biz; Gökçebeylilerle birbirimize kalplerimizi açtık ve zorlukları birlikte göğüsledik. Allah'ın izniyle daha nice büyük başarıların altına birlikte imza atacağız, bunun kıvancını birlikte paylaşacağız. Bu duygu, düşüncelerle sevgi ve saygılarımı sunuyorum
.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.03.2016 18:22:15  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2195)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,618 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,896 | Ip Adresiniz: 18.206.14.46 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.