Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR, BAKAN YARDIMCILARI İLE GÖRÜŞTÜ

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,   Sağlık Bakan yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcı Hüseyin Yayman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin’i Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları ile birlikte ziyaret etti. 

“Gökçebey’e D sınıfı Hastane Projesi”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş,Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler genel Müdürü Öner Güner ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i makamında Ziyaret etti. Sağlık Bakanlığı tarafından Gökçebey ilçesine yapılacak olan hastanenin D sınıfı bir hastane olarak projelendirilmesini ve Yatırım programına alınması talebi Bakan yardımcısına iletildi.

“Belediye Başkanlarının Yol Düzenleme Çalışmaları Üzerine Talepler”

Zonguldak Milletvekili Ulupınar, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçı, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile birlikte Kültür Bakan Yardımcısı Hüseyin Yaymanı makamında ziyaret etti.  Belediye Başkanlarının yol düzenleme çalışmaları ile ilgili talepleri bakan yardımcısına iletildi.

“Zonguldak İstihdam ve Diğer konular”

Milletvekili Ulupınar, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Bld Bşk Ertan Şahin, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ile birlikte Çalışma Bakan Yardımcısı Orhan Yegin’i ziyaret etti. Ziyarette Toplum Yararına çalışma programı kapsamında ilimizde istihdam edilen çalışan sayısının artırılması çeşitli konular görüşüldü.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada,” başkanlarım ile birlikte bakan yardımcılarımızı ziyaret ettik. Belediyelerimizin taleplerini ilettik. Bakanlarım taleplerimiz ile ilgili yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.02.2016 01:43:25  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2438)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 770 | Toplam Ziyaretçi: 11,932,740 | Ip Adresiniz: 3.129.13.201 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.