Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Zonguldak Şehidini Ebediyete Uğurladı.

Bitlis’te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Bitlis'te gerçekleştirilen törenin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait uçakla Zonguldak Havaalanı’na getirilen Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar’a düzenlenen törene; Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar’ın yanı sıra Tuğgeneral Birol Şimşek, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Siyasi Partilerin il,ilçe teşkilatları, Sivil Topluk Kuruluşu Temsilcilerin yanı sıra çok kalabalık vatandaşlar katıldı.

Şehidin imam olan ağabeyi İsmail Çakar tabutun başından bir an için ayrılmazken, şehidin küçük kardeşi İhsan, ablası Dilek ve babası Şeref Çakar tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin eşi Derya Çakar güçlükle ayakta dururken, şeker hastası olduğu öğrenilen anne Azime Çakar ise, havaalanında fenalaştığı için cenazeye katılamadı.

Kilimli ilçede, İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün cenaze namazını kıldırmasının ardından dualar edildi. Şehidin naaşı teşrik tekbirleri ve karanfillerle cenaze aracına bindirildi. Şehit İslam Çakar'ın naşı Beycuma beldesinde aile mezarlığına gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.12.2015 02:07:47  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2452)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 215 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,021 | Ip Adresiniz: 13.58.244.216 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.