Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gözler Zonguldak Belediyespor maçında!

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Gökçebeyspor 6 Aralık Pazar günü deplasmanda yapacağı Zonguldak Belediyespor maçı öncesinde 05.12.2015 Cumartesi günü Gökçebey Kup Otel' de kampa giriyor.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig 10. Haftasında deplasmanda Zonguldak Belediyespor ile karşılaşacak Gökçebeyspor tüm hazırlık çalışmalarını tamamlamış olup 05.12.2015 Cumartesi günü Gökçebey Kup Otel' de kampa giriyor.

“Zonguldak Belediyespor maçın diğer maçlardan farkı yok”

“Bizler için Zonguldak Belediyespor maçının ligdeki diğer maçlardan hiçbir farkı olmadığını “ ifade eden Gökçebeyspor hocası Oğuz Yılmaz,” Kulübümüzün Fahri Başkanı ve Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk ve Kulüp Başkanımız Sayın Kenan Albayrak ve Saygıdeğer Gökçebeylilerin sayesinde Gökçebeyspor ‘un bu sezon tarihi bir dönem yaşamaktadır. Ligin 10 haftasına kadar oynadığımız maçlar nitecisinde aldığımız 19 puan ile puan cetvelinde 3 sırada yerimizi aldık. Lider ile aramızda 2 puan vardır. Bu hafta sonu oynayacağımız Zonguldak Belediyespor’u yenmeyi hedefliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. 05.12.2015 Cumartesi günü Gökçebey Kup Otel' de kampa giriyor. Şampiyonluk yarışında Gökçebeyspor’u iddialıdır. Gökçebey’de spor sevenlerini hafta sonu oynayacağımız Zonguldak Belediyespor’a davet ediyorum. Hedeflerimiz doğrusunda adım adım zirveye doğru yürümenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.12.2015 17:45:26  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2495)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 804 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,610 | Ip Adresiniz: 18.119.160.154 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.