Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE EĞİTİMCİLER SABAH KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğretmenler sabah kahvaltıda buluştular.

Camlı Köşk’te Öğretmenlere verilen sabah kahvaltısına; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebeyspor Kulüp Başkanı Kenan Albayrak, okul müdürleri ve öğretmenler ve eşleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş;” Bu topraklara vatan kimliği kazandıran ecdadımızın, bizlere bıraktığı bu milli birlik şuuruna, asırlardır gerçek anlamını kazandıran, kuşkusuz öğretmenlerimizdir. Onlar, ülkemizin kahramanları ve teminatıdır. Bu anlayışa evrensel bir hüviyet kazandıran Atatürk şöyle demiştir: “Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.” Böyle bir davanın mihenk taşı olmak, onurlu olduğu kadar aynı zamanda meşakkatli de bir iştir. Siz değerli meslektaşlarım, ülkemiz adına bu onurlu ve ağır görevin  bugünün dünyasındaki temsilcileri ve fedailerisiniz. Bu kutlu yolculukta sizlerin en büyük rehberi, bilginiz, tecrübeniz ve erdeminiz olacaktır.” dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK,” ÖĞRETMEN EVİ” YAPACAĞIM.

Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere verilen sabah kahvaltısına katılan Belediye Başkanı Vedat Öztürk,”  Eğitim camiasına sahip çıkmak bizlerin görevidir. Siz değerli öğretmenlerimin sorunlarını biliyoruz ve çözmek içinde elimizden geleni yapıyoruz. Öğretmen evi yaptıracağım” diyerek öğretmelerle sohbet etti.

  

*

*

 

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.11.2015 17:28:39  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2762)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 318 | Toplam Ziyaretçi: 11,938,554 | Ip Adresiniz: 18.225.234.234 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.