Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Ereğli Kepezspor : 0- Gökçebeyspor 3

Süper Amatör Ligde 21.Kasım 2015 Cumartesi günü Ereğli Beyçayırı sahasında gerçekleşen müsabakada Ereğli Kepezspor:0- Gökçebeyspor:3.

Gökçebey Belediyespor aldığı bu önemli galibiyet sonrasında puanını 16’a çıkartarak puan cetvelindeki yeri 4 sıraya yükseldi.

İlk değerlendirmeyi Gökçebeyspor Kulüp Başkanı Kenan ALBAYRAK yaptı.

Başkan ALBAYRAK yaptığı açıklamada; " Kepezspor’u yenerek aldığımız 3 puanla puanımızı 16 olurken puan çetvelindeki yerimiz ise 4 sıradayız. Maç içerisinde oyuncuların gösterdiği performansa bakıldığında oyunasal olarak her geçen gün istediğimiz seviyeye bir adım daha yaklaşıyoruz. Takım halinde koştuğumuzda ve oyun disiplinine uyduğumuzda başarabileceğimizi bu maçta bir kez daha gördük. Zorlu bir deplasman da olmasına rağmen yürekleriyle oynayan takımımı ve teknik ekibimin bu zaferini yürekten tebrik ediyorum. Bu maçı kazanmak zirvede olduğumuzu göstermemiz ve bizde bu yarışta varız demek için çok önemliydi. Tüm takım oyuncularımı ve teknik Ekibimi kutlar, Bizlere maddi ve manevi desteği esirgemeyen Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat ÖZTÜRK'e şükranlarımı sunarım. "dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.11.2015 14:40:47  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2114)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,064 | Ip Adresiniz: 3.145.8.42 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.