Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAKACAKKADI’DA HİZMETLER DEVAM EDİYOR

Hizmete yeni bir soluk getiren Bakacakkadı Belediyesi belde’de sürdürdüğü çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor.

Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, belediye olarak beldeye verdiği hizmetler hakkında kısa bilgi verdi.

Dar ve kısıtlı imkanlara rağmen belde de yaptığı çalışmalarla beldeyi adeta şantiyeye çeviren Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir,” Belediyecilikte deneyim ve tecrübemizle birlikte iktidar partisinin velinimetlerinden de faydalanarak belediyemizin araç filosuna; Vidanjör aracı, Cenaze aracı, Çöp aracı, kamyon, Makam aracı, Çift kabin pikap ve ilaçlama makinesini kazandırdık. Almanya’dan da iki adet itfaiye aracı sözünü aldık.”

“HİZMETİ BELDENİN TAMAMINA YAYDIK.”

30.Mart 2014- 17.Kasım 2015 tarihlerinde belediye olarak hizmeti beldenin tamamına yaydık” diyen Belediye Başkanı Sezgin Özdemir,” Belediyemizde kadrolu personel sayımız 15 ‘e yakın. İŞKUR’dan 65 işçi çalışmaktadır. Beldemizde devam eden hizmetler; Toki, Kanalizasyon ,su şebekesi yenileme ve sette çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra belediyemizin rutin çalışmaları; Parklar, yollar ve temizlik işleri düzenli şekilde devam etmektedir.

“1 KASIM'DA ZONGULDAK KAZANDI”

Yapılan genel seçimlerde Başta Ülkemiz olmak üzere Zonguldak, Gökçebey ve Bakacakkadı kazanmıştır” diyen Başkan Özdemir,” Ak Partinin tek başına iktidar olması bizleri çok sevindirdi. Zonguldak’tan 3 milletvekili çıkarmamızda İlimiz, İlçelerimiz, Beldelerimiz ve köylerimize hizmet anlamına iyi oldu. Özellikle vadimizde Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar’ın mecliste bizleri temsil etmesi, sorunlarımızın çözümü adına Ankara’da bizlere yardımcı olmasıyla beldemize hizmet etmenin onurunu yaşamaktayız. Beldemizde faaliyetleri devam eden hizmet projelerimiz tamamlandığında büyüyen, gelişen ve çağdaş , modern yaşanabilir bir belde konumuna geleceğiz.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 17.11.2015 20:51:42  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2813)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 923 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,213 | Ip Adresiniz: 18.233.223.189 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.