Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP Gökçebey İlçe örgütü Atatürk'ü andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’inci yılında anıldı.

Gökçebey Hükümet konağının önünde gerçekleşen resmi tören ardından CHP Gökçebey ilçe teşkilatı ikinci bir tören düzenledi.

Törene; Gökçebey Eski Belediye Başkanı M.Zeki Kılınçarslan, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay ve ilçe yönetimi katıldı.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay ATATÜRK Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay,” Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve en büyük devrimci ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. Yılında rahmetle ve minnetle anıyoruz. O yaşamının son anına kadar memleketine hizmet etmiş Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya devletleri arasında saygın bir yer almasını sağlamıştır. Hayata geçirdiği devrimler ile Türk ulusuna çağ atlatmıştır. İçine birçok şeyi sığdırdığı kısa yaşamının en son anına kadar mücadeleyi bırakmamış olan büyük lider “Benden sonra beni benimsemek isteyenlerin bu temel mihver üzerinde akıl ve ilim rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar” diyerek kurduğu Cumhuriyete sahip çıkılmasını, bunun ise çalışarak bilimle gerçekleşeceğini ifade etmiştir.

Her 10 Kasım gününün içimizde oluşturduğu kaçınılmaz hüzne rağmen, taşıdığı anlam çok büyüktür. Bu nedenle onun izinde yürüyen ve ulaştığı noktayı daha ileriye taşıyacak bir kuvvetin varlığını damarlarında ki asil kanda hissetmekte olan Türk evladı, kendisinden beklenen başarıyı elde etmektedir ve etmeye devam edecektir. Büyük önderimiz ve kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk! Sen ebedi mekânında rahat uyu! Bizler emanet ettiğini Türkiye Cumhuriyeti’ne her zaman olduğu gibi gönülden sahip çıkacak ve sana layık bir ulus olmaya devam edeceğiz” dedi.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.11.2015 12:52:58  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2203)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,826 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,104 | Ip Adresiniz: 44.211.35.130 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.