Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARADAĞ’DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Hayrettin Karadağ, yapılan 1 Kasım Genel seçimlerin için teşekkür açıklaması yaptı.

Siyasi İşler Başkanı Karadağ yaptığı açıklamada; “Ülkemiz başta olmak üzere, Zonguldak ve Gökçebey’in huzuru Refahı için sayın seçmenlerimizin bize vermiş olduğu büyük destekten, büyük teveccühten dolayı şahsım ve teşkilatım adına herkese teşekkür ediyorum. Yeniden İstikrara, yeniden Ülkemizin sağduyulu insanlarının desteklerine kavuşacağız inşallah. Bu süreçte bizleri destekleyen partimize gönül veren Gökçebey’li hemşerilerime, vatandaşlarıma çok çok teşekkür ederim.

Kenan Çetinoğlu ve Rahmi Albuz İl Genel Meclis Üyelerimize, Gökçebey’in çalışkan ve başarılı Belediye Başkanımız Vedat Öztürk’e, İlçe Başkanı Lokman Aydın ve ilçe teşkilatımıza, seçim sürecinde bizleri köylerde, beldede ve yaptığımız ev ziyaretlerinde güler yüz ve tatlı dille karşılaşan değerli Gökçebey halkına çok çok teşekkür ediyorum. Şahsım ve Teşkilatım adına sizlere saygı ve sevgilerimi sunarım .”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.11.2015 23:37:49  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2361)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,014 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,450 | Ip Adresiniz: 3.142.199.138 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.