Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün'den Gökçebey’e Ziyaret

AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Gökçebey’e gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün, Gökçebey’de bir dizi ziyaretlerine İlçe teşkilatı, Belediye Başkanlığı, Çanakcılara Seramik ve Muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantı ardından Çaycuma İlçesindeki programına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün’ün Gökçebey’de ziyaretine, Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş,İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, İlçe Başkanı Lokman Aydın eşlik etti.

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’e ilçenin çözüm bekleyen temel sorunlarını içeren konular üzerine kısa bir brifing verdi ve 1 Kasım’da yapılacak Genel seçim üzerine çalışmalarını anlattı.

“ŞEHİTLERİMİZİN VE HAİNLERİNİN BEDELİNİ ONLARA ÖDETECEĞİZ”

"O hainler nerelere kaçarlarsa kaçsın peşlerinden gideceğiz ve yakalayacağız. Şehitlerimizin ve hainliklerinin bedelini onlara ödeteceğiz" diyen AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün sözlerine şöyle devam etti.

"Türkiye'yi tekrar yönetilemez duruma sokmak, eski günlerde olduğu gibi borç batağına batırmak ve IMF ile dışarıdaki sermayeye muhtaç etmek, amaçları bu. Fakat Türkiye son 10 yılda ilerlemenin, kalkınmanın ve huzurun tadını almış bir ülke. Ortadaki kaosu çözecek milletimizdir. Milletimize güveniyoruz. Kör düğümü milletimiz, 1 Kasım'da çözecek. Yeniden partimizi tek başına iktidara getirecektir. Güçlü bir hükümet eski günlerde olduğu gibi sakin limanlara ulaştıracaktır. Ankara'da patlatılan bomba moralimizi bozmayacak. Rutin hayatımıza devam edeceğiz. Teröristlerin umduğu kursaklarında kalacak. Onları yöneten kimler varsa bunlara prim vermeyeceğiz. Türk halkı tekrar 1 Kasım'da gücünü gösterecektir. Şehitlerimizin ve hainliklerinin bedelini onlara ödeteceğiz" dedi.

ÜSTÜN, BAŞKAN ÖZTÜRK’Ü TEBRİK ETTİ. AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’e belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Öztürk,” Genel Başkan yardımcım Sayın Ayhan Sefer Üstün’bey öncelikle ilçemize gerçekleştirdiğiniz nezaket ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanlık göreve geldiğim günden bugüne kadar belediye olarak ilçeye kazandırdığım hizmetleri madde madde anlatarak fazla vaktinizi almak istemiyorum. Ancak ilçemizde şuan devam eden hizmet projelerimiz hakkında bilgi vermek istiyorum. Toki, Doğal Gaz, Elektrik kabloları yer altına alınması, Kanalizasyon, içme su boruların değişmesi ve yeni bir keson su deposu , Ağusto Deresi, Mesire alanı, Terminal çalışmaları devam ediyor. Belediyemize yeni hizmet araçları kazandırdık. Huzurunuzda bu hizmet araçları ve hizmet projelerimizin gerçekleşmesinde bizlerin daima yanımızda olan Milletvekili Adayımız Sayın Özcan ulupınar’a şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ise,” Sayın Başkan Belediye hizmetlerinde ne kadar başarılı çalışmalar yaptığını Vekilimiz Özcan Ulupınar anlatmıştı. Sizlerinde az önce anlattığınız gibi Gökçebey’in birikmiş sorunlarını tek tek çözüyorsunuz. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Çanakcılar Seramik Fabrikasındaki hayvanat bahçesini gezdi. Çanakcılar Doxa Mobilya Şirketler Grubu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı ile sohbet eden Genel Başkan Yardımcısı Üstün daha sonra Muhtarlar Derneğinde muhtarlarla bir araya geldi ve muhtarların sorunlarını dinledi.

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.10.2015 01:24:11  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2879)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,535 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,655 | Ip Adresiniz: 3.145.166.7 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.