Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Milletvekili Adayı Ulupınar Büyük İlgi Görüyor

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Zonguldak merkez, ilçeler ve beldelerde yaptığı seçim çalışmalarında vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Milletvekili Adayı Ulupınar seçim çalışmalarını Devrek’te devam etti. İlçede esnaf gezisi gerçekleştiren milletvekili adayı Özcan Ulupınar, vatandaşlar tarafından güler yüz- tatlı dille karşılandı.

Vatandaşlar,” Özcanbey siyasete ilçemizde belediye başkanlığı yaparak hizmetler vermiştir. Daha sonra Milletvekili oldu. Zonguldak başta olmak üzere ilçelere, beldelere ve köylerimize başarılı hizmetler vermiştir. Yine partisi içinde verilen görev paylaşımı ile Türkiye’ye hizmet vermiştir. 1 Kasımda yapılacak Genel seçimlerde destek vereceğiz.” Diye konuştular.

Milletvekili adayı Özcan Ulupınar ise, “Belediye Başkanlığı ve milletvekili görevi yaptığım süreçte her zaman halkımızın içerisinde bulundum. Bugünde yaptığım esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaretimizde kucak açmaları destek vermeleri memnuniyet vericidir. Siyasi hayatımda bize destek veren halkımıza minnettarız.” Diyerek seçim beyannamesini anlattı.

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.10.2015 06:20:49  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2491)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 590 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,039 | Ip Adresiniz: 3.133.12.172 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.