Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY KAYMAKAMI BÜNYAMİN BİLGİN'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin,30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Bilgin mesajında:

Tarihi üstün başarılarla dolu bir milletin, kahraman silahlı kuvvetleriyle bütünleşerek düşman kuvvetlerine karşı 30 Ağustos 1922 günü kazanmış olduğu Kurtuluş Savaşı’nın yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. 30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkansızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır. Bu büyük zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti, geleceğe daha güçlü yürüyen dinamik ekonomisi, genç nüfusu, gelişen demokrasisi, çevresinde barış ve istikrar sembolü modern yapısı ile müreffeh, güçlü bir devlet olarak yükselmiştir. Hedefimiz Milletimizi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, her alanda daha güçlü ve daha çağdaş bir yapıya ulaştırmaktır.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 93. yıl dönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.08.2015 21:44:31  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2363)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 218 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,496 | Ip Adresiniz: 52.91.0.68 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.