Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN AYDIN,” ÇANAKCI ZONGULDAK İÇİN BİR ŞANSTIR”

Ak Parti Gökçebey ilçe Başkanı lokman Aydın, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26'ncı Dönem Milletvekilleri Seçimine ilişkin önemli açıklama yaptı.

Başkan Aydın yaptığı açıklamada; “Zonguldak ve bölgesinde sosyal faaliyetlere, eğitime verdiği destek ve sağladığı istihdam nedeniyle sevilen ve tanınan işadamı Sayın Sezai Çanakcı’nın 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26'ncı Dönem Milletvekilleri Seçimine ilişkin ismi bir yerel gazetede geçtiğimiz günlerde gündeme gelmesi ardından partimizin il ve ilçe teşkilat binamıza vatandaşlar tarafından hayırlı olsun ziyaretçi akını devam ediyor.

Ak Parti Zonguldak milletvekili aday adayı konusunda Sayın Çanakcı’nın henüz bir açıklaması yoktur. Ancak bu konuda bir açıklama yaptığı takdirde Gökçebey İlçe Teşkilatı başta olmak üzere komşu ilçeler ve il teşkilatı olarak partimizin desteğini alacağı aşikârdır.

Sayın Çanakcı’yı yakinen tanıyan biri olarak şunları söyleyebilirim. Çanakcı’nın iş dünyasındaki başarısı herkesim tarafından bilinmektedir. Yine ilimizin ve bölgemizin İşsizlik ve göç sorunun çözümüne ilişkin bir nebzede olsa , Filyos projesi, TTK, Gökçebey’e yapılması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi gibi birçok sorunların çözümünde etkili olacağına inanıyoruz.

Bizler Sayın Çanakcı’nın Halka hizmet hakka hizmettir düsturundan hareketle Zonguldak ve Bölgemizde ayırt etmeden yedisinden yetmişine, erkeğiyle kadınıyla el ele, yürek yüreğe aydınlık yarınların bugünkü güçlü yürüyüşü için Zonguldak halkının teveccühü, cefakâr ve fedakâr Ak Parti teşkilatlarının desteğiyle Milletvekili listesinde hak ettiği sıralamada yerini alarak milletvekili seçileceğine inanıyoruz. Ayrıca Sezai Çanakcı Zonguldak için bir şanstır. Gelin hep beraber bu şansı iyi değerlendirelim. ”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.08.2015 13:06:33  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2795)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,163 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,599 | Ip Adresiniz: 13.59.218.147 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.