Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE DOĞALGAZ HEYECANI

Gökçebey ilçesi Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Akmercan Batı Karadeniz Doğalgaz Dağıtım Müdürü Bekir Selçuk ile Gökçebey Belediyesi arasında doğalgaz dağıtım sözleşmesi 2014 yılın Mayıs ayında imzalamıştı.

Halkımıza Müjde…!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün ilçeye doğalgaza kavuşturmak adına yapmış olduğu çalışmalar ve başvurular neticesinde, Akmercan firmasının Enerji Piyasası Düzenleme Kuruluna yapmış olduğu izin başvurusu onaylanmıştır.

Başkan Öztürk,” Belediye Başkanlık görevine geldiğimiz günden beri ekibimizle beraber yaptığımız belediye çalışmalarını yakından görmektesiniz. Bizler ne hizmet sözü verdik ise bugün bir bir yerine getirmenin ve yaptığımız hizmetlerden saygı değer Gökçebey halkının faydalanması bizleri mutlu etmektedir.

2014 ‘ün mayıs Ayında Akmercan Batı Karadeniz Doğalgaz Dağıtım Müdürü Bekir Selçuk ile Gökçebey Belediyesi arasında doğalgaz dağıtım sözleşmesi imzalamıştık. Ardından 4 bin konut üzerinden Fizibilite çalışmalarını yaptık. Ve Akmercan firmasının Enerji Piyasası Düzenleme Kuruluna yapmış olduğu izin başvurusu onaylanmıştır. Karar örneği aşağıda sunulmuştur. Yakın zaman da çalışmalara başlanacaktır. Halkımıza hayırlı olsun.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.07.2015 15:26:36  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2808)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 785 | Toplam Ziyaretçi: 11,946,905 | Ip Adresiniz: 18.222.22.244 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.