Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Güle güle büyük lider

Çaycuma'nın CHP'li Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in bugün Ankara’da düzenlenecek olan cenaze törenine katılacak. Başkan Kantarcı ayrıca Çaycuma’dan törene katılmak isteyenler içinde otobüs kaldıracak.

Demirel için yarın Ankara’da yapılacak cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu. Saat 08.00’de Güniz Sokak’taki evinin önünde yapılacak törenden sonra saat 09.00’da TBMM’de “Ulusal Cenaze Töreni” başlayacak.

Demirel’in naşının bulunduğu Türk bayrağına sarılı tabut, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’na bağlı askerler tarafından çekilen top arabasına konulacak ve Atatürk Bulvarı-Meşrutiyet Caddesi güzergâhı üzerinden Kocatepe Camisi’ne götürülecek. Demirel’in cenazesi Kocatepe Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra Genelkurmay Başkanlığı’na ait askeri bir uçakla Isparta’ya götürülecek. Aile yakınları da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine Başbakanlığa tahsis edilmiş bir uçakla Isparta’ya gidecekler. Demirel, cumartesi günü, kendi adına yapılan anıt mezar henüz bitmediği için Çalcatepe’de defnedilecek.

SEKA KAĞIT FABRİKASININ TEMEL ATMA VE AÇILIŞINI YAPMIŞTI

Seka Çaycuma Kağıt Fabrikasının 1965 yılındaki Temel Atma ve 1969’daki Açılış Törenlerine Süleyman Demirel katılmıştı. Demirel, dönemin Çaycuma Belediye Başkanı Nihat Kantarcı ile karşılama esnasındaki görüşmeleri. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, O döneme ait arşiv resimlerini, “Fabrikanın yapımını sağlayan devrin Başbakanı Rahmetli Süleyman Demirel'in karşılanmasından kareler ve tören konuşması” siye duyurdu.

BAŞKAN KANTARCI CENAZEYE KATILACAK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in bugün Ankara’da düzenlenecek olan cenaze törenine katılacak. Başkan Kantarcı ayrıca Çaycuma’dan törene katılmak isteyenler içinde otobüs kaldıracak. Türk siyasetinin duayeni Süleyman Demirel bugün törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.06.2015 03:07:13  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2210)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 648 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,084 | Ip Adresiniz: 18.219.22.169 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.