Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
FİLYOS PROJESİ, BÖLGENİN ULUSLARARASI ÖLÇÜDE EKONOMİK DEĞERİNİ ARTTIRACAKTIR

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu, beraberinde Milletvekili aday adayı Kamuran Ayyıldız ile birlikte Gökçebey ilçesine bağlı Karapınar köyü’nde bulunan pazaryerini ve Çaycuma’nın İstasyon Mahallesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay ve partililer ile birlikte Gökçebey ilçesine bağlı Karapınar Köyü’nde kurulan pazaryerini ziyaret eden Turpcu esnafların dertlerini ve isteklerini dinledi. Ardından Köy yollarından Çaycuma’ya doğru hareket eden Turpcu yol üstünde bulunan Kızılbel köyünde de kahvehanede durarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından doğduğu memleket olan Çaycuma’da ilçe başkanı Fuat Kalaycı ve partililer ile birlikte İstasyon Mahallesi’ndeki esnaflarla bir araya gelen Turpcu roman vatandaşların bulunduğu bölgede de oldukça sıcak bir karşılamayla karşılaştı.

Filyos Projesi’nin önemine ve bölgeye kazandıracağı katma değer hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulunan Turpcu, “Filyos Projesi ile birlikte vadi bölgesi uluslar arası ölçüde ekonomik değerini arttıracak ve bölgenin emlak değerlerini yükseltecektir” ifadelerine yer verdi.

Turpcu yaptığı açıklamasında, “Filyos Limanı tamamen yapılacaktır. Çünkü bu bölge Ankara’ya en yakın bölgedir ve ciddi bir yurtdışına buradan mal çıkışı gerçekleşecektir. Filyos Limanı’nı bu hükümet yapamadı ve TTK’ya işçi alınmamasıyla da bu bölgeye ciddi anlamda zararlar verildi. Başbakan geldi Zonguldaklılara hiçbir vaade bulunmadı. Projeler parayla yapılır, parayı da Ankara dağıtıyor. Bunlar Ankara’dan bu bölgeye adam akıllı para ayırmıyorlar. Biz öncelikle iş ve aş diyoruz. Ben milletvekili olarak Filyos’un parasını her yıl ayırttıracağım ve Filyos Vadi projesiyle birlikte de 90bine yakın insanımız aş sahibi olacaktır. Bütün bunları yapmanın yolu hükümetten gelen paradır. Bu parayı milletvekilleri ve bakanlar yapar. 7 Haziran’da inanıyorum ki listemizle birlikte Ankara’ya güçlü gidip orada haklarımızı savunmak istiyoruz. Bizim Filyos’u yılan hikayesinden çıkartmak istiyoruz. Çünkü Filyos Projesi ile birlikte bölge uluslar arası ölçüde ekonomik değerini arttıracak ve buna bağlı olarak vadi bölgesinin emlak değerleri yükselecektir. Buda hemşerilerimizin daha rahat yaşamasını ve refah düzeylerinin artmasını sağlayacaktır” ifadelerine yer verdi.

*

*

*

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.06.2015 19:05:50  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2535)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,824 | Toplam Ziyaretçi: 11,933,794 | Ip Adresiniz: 18.221.187.121 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.