Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün El Sanatları Ve Giyim Kurslarının Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu El Sanatları ve Giyim Kurslarının yılsonu sergisi Belediye aile Çay Bahçesi düğün salonunda 13.05.2015 Çarşamba günü saat 13.30’da İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Emniyet Amir Vekili Murat Karakırık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Evren Durmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Keskin, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ve kursiyerlerin yanı sıra vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunduktan sonra Sergi açılış konuşması İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal tarafından yapıldı.

2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan el sanatları kurslarının, Yıl Sonu Sergi açılışına hoş geldiniz.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından; Kadın Üst Giysileri Dikimi- 4, Kadın Giysileri Dikimi, Recme Makineci, Dekoratif Ahşap Süsleme, Keçe Aksesuarları Yapımı, Hasır Örme, Sepet Örücülüğü, İğne Oyası, File İşi, Geleneksel El Nakışları, Hazır Gereçlerle Yapılan Nakışlar, Tel Kırma alanlarında kurslar açıldı.

Bu gün de burada, açılan kursların yılsonu sergilerinin açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Biliyoruz ki bu kurslar; bireylerin gelişimini güçlendirici, yeteneklerinin gelişmesi, gün yüzüne çıkması, eğitilmesi yönünde ve bunun yanında halkın günlük hayatın olağan işlerinden ayrılarak farklı alanlarda uğraş alanı edinip, sosyalleşmeleri ve farkındalık yaratmayı sağlamaktadır.

Bizler yaptığımız bu çalışmalardan dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü çalışmalarımıza başlamadan önce köy ve kasabalarımızda buna dahil olmak üzere Gökçebey’ in en ücra köşelerinde yaşayan halkımıza bu eğitimleri vermeyi bir borç bildik. Bu sergiler ve faaliyetler, halk eğitimi merkezimiz bünyesinde, idari personel ve kurs öğretmenlerimiz olsun, bir yıl boyunca verilen emeğin, bir karşılığı, bir meyvesidir. Kurumum adına, buradan emeği geçen başta İlçe Kaymakamımız Bünyamin BİLGİN’ e, Gökçebey Belediye Başkanlığına ve çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve çalışanlarına, Faaliyetlerde proje ortaklarımıza, Proje okullarımıza, kamu kurum ve kuruluşlara, Gökçebey Halkına, teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Başta kurs öğretmenleri olmak üzere kursiyerleri ve ailelerini tebrik ediyorum, Bizleri böyle bir günde yalnız bırakmayan sizlere teşekkür eder, saygılarımı arz ediyorum.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin'e Halk eğitim kursiyerlerinin yaptığı tel kırma gelin başı ile baston’u hediye etti.

 

2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan el sanatları kurslarının, Yıl Sonu Sergi açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin daire amirleriyle birlikte kesti.

Ve daha sonra Kursiyerler tarafından yapılan El Sanatları sergisini tek tek gezerek usta öğretici ve kursiyerleri kutlayan İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin,” Başarılı çalışmalarınızın devamı bekliyoruz” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.05.2015 18:59:57  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3132)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,496 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,774 | Ip Adresiniz: 3.236.226.100 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.